Serviporc a Fira de Mollerussa 2018

Els pròxims 16-17-18-19 de Març tindrà lloc la 146a fira de Sant Josep de Mollerussa, als pavellons Firals de l’avinguda del Canal i com cada any des de 1989, Serviporc hi serà present al stand 33 del pavelló A. Oferint les últimes novetats i productes relacionats amb la ramaderia.

Aquest any com a novetat, Serviporc presentarà el nou sistema d’alimentació racionada per a truges de la casa Daltec així com el nou sistema per mesurar l’estat de capacitat de les sitges de pinso de la casa Rotecna.

Aquesta fira s’ha convertit en una de les fires més veteranes de Catalunya, s’hi reuneixen tres centenars d’expositors i l’any passat va atraure 180.000 visitants.

A la Fira de Sant Josep de Mollerussa, també coneguda com la Fira Catalana de Maquinària Agrícola, es pot trobar una oferta àmplia de maquinària i productes relacionats amb l’agricultura, la ramaderia, l’automoció, la biomassa i les energies renovables, a més de complements, adobs, farratges, llavors, plantes i serveis industrials i de construcció.

L’activitat inclou l’entrega del “Premi de la Maquinària Agrícola, ramadera i instal·lacions agroindustrials”, que té com a objectiu reconèixer les novetats tècniques i facilitar-ne la divulgació. Es dedica un apartat del saló a l’agroalimentació i a expositors per a les entitats vinculades al sector. També s’hi organitzen jornades tècniques i espectacles per a tots els públics.

Us hi esperem a tots!